A LÉLEKzug labirintusa

Hat szirmában elidőzve közelebb kerülhetsz megoldásaidhoz, elhatározásra juthatsz, hogyan tölthetsz minél több időt a szeretetben.

2021-ben Közösségi munkával építettük Tessely Karolina kézi rajza nyomán.

Labirintusunk tájolása,terepviszonyai, és a XIII.századi kis, és a XIX.századi cisztercita nagy templomra való rálátás is szerves része a lelket gyógyító, tisztánlátást segítő élménynek, ami vár téged, ha végigjárod a LÉLEKzug labirintusát.

A Labirintusról  Thézeus és Ariadné mítosza  jut eszünkbe, mely az útvesztőből a szerelem erejével  való kijutás szimbólumává vált.
Thezeus  templomot emeltetett a szerelem istennője, valamint Ariadné tiszteletére.
 A templom belsejébe egy labirintust terveztetett, mely a szerelem, és szabadság jelképévé vált, és  minden évben  tánccal emlékeztek Ariadnéra , a labirintus úrnőjére, aki a szerelem erejével legyőzte a sötétséget.

Az új idők labirintusa egyetlen spirál, ösvénye középre, majd kifelé vezet. Senki sem akarja, hogy elvesszenek benne az emberi lelkek.

 A mi labirintusunk is az önismeretet, a belső, céljaink felé segítő hangunk megtalálását szolgálja.

“Hallják hát, akiknek fülük van ahallásra”

Isten gyermekeinek a labirintus közepén megnyílnak szemeik, mert a lelkek többsége ezen a világon mély álomba szunnyad, ezért még ebben az életükben, ebben a testükben kell felébreszteni őket. Testük a lelkük temploma, de még nem tudnak róla. Azt hiszik a mennyei királyság haláluk után vár rájuk, ezért megfeledkeztek a legfontosabb tanításról, mely szerint úgy kell élnünk a földön, mint a mennyekben. Isten királysága értünk, itt és most létezik, a földön és földi testünkben.

Rózsaként használjátok az imát, és csodáljátok hat szirmának szépségét, mert segítségével a földön is meglelitek a mennyei királyságot.

A világ gyermekeinek ki kell nyitniuk szemüket, hogy lássák Istent maguk körül. Utána a szeretet szellemében élhetnek, és akkor beteljesítik a sorsukat.”

“Hallják hát, akiknek fülük van ahallásra”

LIBRO ROSSO”

Kathleen McGowan: A szeretet könyve

Galéria