TÁMOGATÓKAT KERES A LÉLEKZUG!

Ha szeretnéd segíteni a LÉLEKzugban zajló munkát, kérlek, támogass bennünket felajánlásoddal/adományoddal!

Hogyan tudsz támogatni?

Annak is nagyon örülünk, ha kisebb adománnyal támogatod munkákat vagy nagyobb felajánlással. Ha Te is szeretnéd támogatni a LÉLEKzug működését legegyszerűbben a bankszámlaszámunkra történő utalással teheted meg. Amennyiben konkrét eszköz megvásárlására szánod adományod, kérjük, a közleményben tüntesd fel az adott tárgy/ak nevét.
Habitus Mentálhigiénés Alapítvány Számlaszáma: 73600060-15600345

Konkrét tárgyi adománnyal is tudsz támogatni minket, a Lélekzug működéséhez szükséges alapvető eszközök megvásárlásával.

Az adományozás igényed szerint történhet anonim módon és arra is lehetőséget biztosítunk, hogy adományozónk nevét feltüntessük a honlapunkon való megjelenéssel vagy a Lélekzugban kihelyezett táblán.

Ha még nem rendelkeztél az adód 1%-ról, kérlek, támogass minket és élj az 1% felajánlásának lehetőségével, számunkra minden felajánlás sokat számít!
Adószámunk 18922747-1-19

Ha az adományozással kapcsolatban kérdésed van bátran fordulj hozzánk kérdéseddel és megbeszéljük.  Amennyiben egyéb módon szeretnél velünk együttműködni, legyen szó akár pro bono szolgáltatás felajánlásról vagy csapatépítő önkéntességről, kérlek vedd fel velünk  a kapcsolatot az info@habitusalapitvany.hu    email címen keresztül.

Köszönjük, hogy támogatod a LÉLEKzugot!
🙂

 

Mire van most a legnagyobb szüksége a LÉLEKzugnak?

Vissza